3. Kariyer Günleri – Silivri Expo Başlıyor

Silivri Belediyesi 3. Kariyer Günleri'ne hazırlanıyor. Bu sene SİAD'ın da işbirliğiyle Silivri EXPO olarak gerçekleşecek etkinlikle işsizle işveren bir araya gelerek, ticari ve sosyal iletişimin arttırılması hedefleniyor.

3. Kariyer Günleri – Silivri Expo Başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi 3. Kariyer Günleri’ne hazırlanıyor. Bu sene SİAD’ın da işbirliğiyle Silivri EXPO olarak gerçekleşecek etkinlikle işsizle işveren bir araya gelerek, ticari ve sosyal iletişimin arttırılması hedefleniyor. 

Silivri Belediyesi bu yıl Kariyer Günleri’nin 3.’sünü düzenlemeye hazırlanıyor. 27-28-29 Mayıs tarihlerinde Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği’nin de işbirliği ile Silivri Expo olarak gerçekleşecek program Mega Saray Tesisleri’nde düzenlenecek. Kariyer Günleri’nde iş arayanlar ve yeni mezunlar firmaların açacağı stantlarda özgeçmişlerini paylaşarak, iş bulma imkânı yakalayacak. Silivri Belediyesi Kariyer İstihdam Ofisi, bu yıl da ilçedeki iş potansiyellerini ve kariyer fırsatlarını Silivrililer için bir araya getirecek. 

SİAD ÜYELERİ FUARDA YER ALACAK

Fuarda Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği üyelerinin yanı sıra, Yedi Tepe Üniversitesi, SGK, Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de stant açacak. 

KONFERANSLAR GERÇEKLEŞECEK

Ticari ve sosyal iletişimin arttırılmasının hedeflendiği Silivri Belediyesi 3. Kariyer Günleri- Silivri Expo’da, girişimciler başarı sırlarını paylaşacak, konferanslar gerçekleşecek.