Ölüm Sebebini Adli Tıp belirleyecek

Silivri Cezaevi'nde hayatını kaybeden jandarma er Faruk Gündüz Karasu'nun Kurudere Beldesi'nde son yolculuğu'na gözyaşları ile uğurlandı.

Ölüm Sebebini Adli Tıp belirleyecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatani görevini Silivri Cezaevi'nde yapan 21 yaşındaki Faruk Gündüz, dün henüz bilinmeyen bir nedenle silahı ateş aldı. Nöbet tuttuğu sırada yaşanan olayla birlikte kanlar içinde kalan Jandarma er Faruk Gündüz olay yerinde can verdi. Askerliği'nin bitmesine 3 ay kala hayatını kaybeden Faruk Gündüz, İstanbul' da yapılan otopsi sonrasında memleketi olan Sakarya'nın Karasu İlçesi Kurudere Beldesi'ne gönderildi.

Jandarma er Faruk Gündüz' ün ölümü sonrasında hayatı tam bir dram çıktı. Kurudere' de büyük üzüntü yaşanmasına neden olan 8 kardeşin en küçüğü olan Faruk Gündüz' ün babasının vefatından sonra akrabaları tarafından yetiştirme yurduna verildiği öğrenildi. Yetiştirme yurdundan yaşının dolması nedeniyle çıkarıldıktan sonra İzmir’de bir fabrikada çalıştığı belirtildi. Olaydan 3 gün önce yakın bir akrabasının düğününe katılan talihsiz erin ölümüyle ilgili olarak kesin 'Ölüm Tespiti' ni ise Adli Tıp Kurumu belirleyecek.