Polise kızdı Annesini rehin aldı

Yenimahalle Önder Sitesi önceki gece silah sesleri ile yankılandı. Cinnet geçiren 26 yaşındaki Bayram Özkurt babasının beylik tabancasıyla annesini rehin aldı. İşten çıkarıldığı ve arabası bağlandığı için bunalıma giren Özkurt tam 6 saat süren operasyonun ardından teslim oldu.

Polise kızdı Annesini rehin aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


İşsizlik bir genci cinnete sürükledi. Hadımköy’de matbaa ustası olarak çalışan Bayram Özkurt işten çıkarıldığı için bunalıma girdi. Aynı gün arabası da trafik ekipleri tarafından bağlanan Özkurt çareyi balkona çıkmakta buldu.

Emekli polis memuru olan babası Ahmet Özkurt’un beylik tabancasıyla annesi Tülay Özkurt’u rehin alan genç, site sakinlerine soğuk terler döktürdü. Hemen olay yerine gelen Silivri Emniyet Müdürü Ender Sevim İstanbul’dan takviye kuvvet istedi. Akşam saat 18:00 sularında başlayan operasyona İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tufan Ergüder ve çok sayıda özel harekat polisleri katıldı. Silivri İlçe Emniyet Müdürü Ender Sevim’den bağlanan arabasını geri isteyen Özkurt için araba evin önüne getirildi. İşsiz genci ikna etmek için çay ocağı sözü de verildi. Saatlerce havaya ateş eden Özkurt ilk olarak annesini serbest bıraktı. Yapılan operasyonda emniyet ekipleri yoğun güvenlik önlemleri aldı. Tam 6 saat sonunda gece 00:00 sularında silahı bahçeye atan Özkurt teslim oldu. Özkurt annesi ile birlikte sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye götürüldü. Olayda ölen yada yaralanan olmadı.