Silivri’de Nikâhsız Çift Kalmayacak

Silivri’de yıllardır evli olan ama maddi imkânsızlıklar nedeniyle resmi nikâh yaptıramamış çiftler, “Nikâhsız Çift Kalmasın” projesi ile evlilik cüzdanlarına kavuşuyor.

Silivri’de Nikâhsız Çift Kalmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi, Silivri Kent Konseyi ve Silivri Kaymakamlığı ortaklığıyla hayata geçirilen “Nikâhsız Çift Kalmasın” projesiyle, ilçede nikâhsız olarak yaşayan çiftlerin nikâhları ücretsiz olarak kıyılıyor. Proje kapsamında müracaatta bulunan ilk üç çiftin nikâhını geçtiğimiz günlerde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar kıydı. Silivri Kent Konseyi binasında kıyılan nikâhlara, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Kent Konseyi Kadın Meclisi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar ve Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Dilruba Önal da şahitlik etti. Işıklar’ın ilk nikâh kıydığı çift Melahat ve Refik Çetinoğlu çiftçi olurken, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici de Silivri Belediyesi Evlendirme Memurluğunda başka bir çiftin nikâhını kıydı.

Cansın Kuaför ve Özcan Çiçekçilik’in de katkılarıyla gerçekleşen nikâh törenlerinde oldukça heyecanlı olan çiftler, Başkan Işıklar’a kendilerine bu imkânı sunduğu için teşekkür etti. “Nikâhsız Çift Kalmasın” projesi için müracaatlar Silivri Belediyesi Evlendirme Memurluğu ve Silivri Kent Konseyi’nden alınmaya devam ediyor.