Yine aynı yer,yine kaza,yine ölüm

Silivri'de, yolun karşısına geçmek isteyen iki genç kız, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Yine aynı yer,yine kaza,yine ölüm

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Ü.Ç.'nin kullandığı 34 ZH 085 plakalı otomobil, Silivri'de bulunan bir alışveriş merkezinden çıkan ve yaya geçidini kullanarak yolun karşı tarafına geçmek isteyen A.A. (19) ve B.K.'ya (18) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre ileri fırlayan iki kız hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis çağrılırken, B.K ve A.A.'nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Nöbetçi savcının incelemesinin ardından genç kızların cenazeleri Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar, aynı yerde sürekli kazaların yaşandığını belirterek, alışveriş merkezi sahiplerine ve yetkililere tepki gösterdi. Üst geçit yapılmasını talep eden vatandaşlar, "Bu kaçıncı kaza, bu kaçıncı ölüm? Yazık değil mi bunca insan ya ölüyor ya da yaralanıyor? Buraya bir üst geçit yapılması bu kadar zor mu?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 Öte yandan sürücü Ü.Ç. ifadesi alınmak üzere Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.