1 gece'de 4 soygun

Dün gece Silivri'de 4 ayrı dükkan kimliği belirsiz kişiler tarafından soyuldu. Dükkanların kilitlerini kırarak içeriye giren hırsızların henüz kim olduğu bilinmezken çarşı merkezinde Sun Fly Turizm Acentesini ve Yoğurthane Sokaktaki Peynirci Şerefi soyarken kale mahallesinde de 2 ayrı dükkana girdiği bildirildi.

1 gece'de 4 soygun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yörünge Haber'den Batuhan Güçlü'nün haberi

Edinilen bilgilere göre dün 4 ayrı yere soyan hırsızlar genelliklere kolayca açabilecekleri dükkanlara girdiği bildirilirken kapı kilitlerini sert bir cisimle kırdıkları bildirildi. Dükkanlarını açık gördüklerinde şoka uğradıklarını ifade eden çarşı merkezindeki Sun Fly Turizm Acentesinin İşletme Sahibi Yasin Elmaslı ve Peynirci Şeref’in dükkan sahibi Şeref Toker anında polise haber verdiklerini söylediler.

DÜKKAN SAHİPLERİ MADURİYETLERİNİ İFADE ETTİLER

Sun Fly Turizm Acentesi İşletme Sahibi Yasin Elmaslı konuyla ilgili şu şekilde konuştu: “Dün arkadaşlarımla bugün için sözleştik yemeğe gidecektik fakat dükkanımı açmak üzere geldiğimde arkadaşlarımın içeride oturduğunu fark ettim. ‘Size kim kapıyı açtı?’ diye sorduğumda bana ‘Bizde sen açık bıraktın sandın’ diler bende içeriye hırsız girdiğini anladım ve polis ekiplerine haber verdim. Kapıdaki asma kilidi ve kapının kendi kilidini kırarak 3 tane laptopu ve kasamdaki 200 TL’yi alıp kaçmışlar dükkanımda güvenlik kamerası olduğu için seviniyordum hırsızları buluruz diye ama güvenlik kamerası da hiçbir görüntüyü kayıt altına almamış ne yapacağımızı bilmiyoruz umarız ki suçlular bir an önce yakalanır” şeklinde konuştu.

“UMARIM SUÇLULAR BİR AN ÖNCE YAKALANIR”

Aynı gecede diğer mağdurlardan biri olan Peynirci Şeref’in dükkan sahibi Şeref Toker’de şu şekilde konuştu: “ Sabah dükkanımı açmak için geldiğimde dükkan kapısının kırıldığını ve açık olduğu fark ettim. Anında polis’e haber verdim durumu ve olan biteni anlattım. Benden önce de kale mahallesinde 2 ayrı yere daha girdiklerini öğrendim suçluların, fazla bir şey almadılar benden kasada 100, 200 TL civarında para vardı onu almışlar birkaç sucuk birkaç tanede kaşar peyniri almışlar umarım bir an önce suçlular yakalanır da başka kimsenin canı yanmaz” şeklinde konuştu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.