3 Dakikada 5 LCD TV çaldılar

Silivri'de bir mağazanın kapı kilidini kırarak içeri giren 3 kişi mağazada bulunan 5 adet LCD televizyon ve 1 adet diz üstü bilgisayarı araçlarına yükleyerek kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

3 Dakikada 5 LCD TV çaldılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de bir mağazanın kapı kilidini kırarak içeri giren 3 kişi mağazada bulunan 5 adet LCD televizyon ve 1 adet diz üstü bilgisayarı araçlarına yükleyerek kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık olayı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre olay Silivri Karamustafa Caddesi üzerinde bulunan alışveriş mağazasında meydana geldi. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde Sabaha karşı saat 05.30 sıralarında önce hırsızlık yapacakları mağazanın keşfini yapan 3 kişi, araç başında bekleyen diğer şahsın yanına giderek konuştukları görülüyor. Daha sonra mağazaya giren hırsızlık zanlıları mağaza içerisinde bulunan 5 LCD Televizyonu ve 1 dizüstü bilgisayarı alarak araçlarına yükleyip olay yerinden kaçtıkları görülüyor.

Sabah işyerine gelen mağaza sahibi Cihan Öztürk, LCD televizyonların çalındığını görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, mağaza yanında bulunan marketin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledikten sonra hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Mağaza sahibi Cihan Öztürk “Sabah işyerine geldiğimde televizyonların yerinde olmadığını gördüm, polise haber verdim. Mağazada alarm ve kamera yoktu. Yaşadığımız hırsızlıktan sonra kamera taktırdık. Zararımız yaklaşık 8 bin TL civarında ”dedi.


Video için alternatif link