40 bin liralık telefon çalan hırsızlar kamerada

Silivri'de bir cep telefonu dükkanının kapsını bir dakikada açan hırsızlar piyasa değeri yaklaşık 40 bin lira olan cep telefonlarını çalarak kayıplara karıştı

40 bin liralık telefon çalan hırsızlar kamerada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaşanan hırsızlık saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gece sabaha karşı saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Silivri’deki cep telefonu satan bir dükkana giren hırsızlar piyasa değeri yaklaşık 40 bin lira olan cep telefonlarını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye sanieye görüntülendi. Görüntülerde, iş yeri önüne yanaşan bir araçtan 3 kişinin indiği görülüyor. Araç sürücüsü ise aracı park etmek üzere başka bir yere doğru ilerliyor. Hırsızlardan birinin gözcülük yaparken, iki hırsızın ise kilitli olan kapıyı açmaya çalıştıkları görülüyor. Bir dakika içerisinde kilitli kapıyı açmayı başaran hırsızlar tezgahtaki cep telefonlarını ceplerine dolduruyor. Görüntülerde cepleri dolan hırsızların daha sonda işyerinde bulunan bir kutuyu tezgah üzerine koyarak çaldıkları malzemeleri kutunun içine koydukları görülüyor.
Rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar bir süre sonra çaldıkları malzemelerle birlikte geldikleri araçla olay yerinden uzaklaşıyor.

Zararının yaklaşık 40 bin lira olduğunu belirten işyeri sahibi Sedat Çetin “Dün mevcut ürünlerden hariç yaklaşık 15 bin liralık daha ürün almıştım. Ayrıca müşterilere ait dizüstü bilgisayarlar ve telefonlarda vardı. Emniyet mensuplarına güveniyorum. Hırsızlar bir an önce yakalanıp gerekli olan cezaya çarptırılır” dedi.

Öte yandan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Silivri Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızların yakalanması için soruşturma başlattı. 

Haberin videosu için alternatif link