Anında harekete geçtiler

Bir vatandaşın, cami avlusunda kaldığını öğrenen Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Meral Demir, gece bizzat çözüm için harekete geçti.

Anında harekete geçtiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar akşamı Piri Mehmet Paşa Cami avlusunda kaldığı görülen Halil O. P. ile ilgili Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Meral Demir, anında harekete geçti. Bizzat Camiye giderek vatandaş ile görüşen Demir, tüm destek ve yardım taleplerinin karşılıksız kaldığını belirtirken gece için en azından Halil O. P.'yi Devlet Hastanesi Acil Bölümüne yerleştirmeye ikna ettiklerini paylaştı.
Evsiz vatandaşın Pazartesi sabahı da Sosyal İşler Müdürlüğüne gelerek İstanbul Esenyurt'ta İBB'nin İSTAŞ Eğitim Merkezinde konaklamayı kabul ettiğini ifade eden Demir, “Burası kış aylarında acılan sokakta yaşayanların barındığı bir yer. Biz de vatandaşımızı oraya teslim ettik. “1 hafta kalırım” dedi. Takibini yapacağız” bilgisini verdi.
Yetkililer diğer yandan Halil O.P.'nin yakınlarıyla ile de temasa geçti. Geçirdiği kimi rahatsızlıklar nedeniyle, sokakta, tek başına kalmayı ve kimsenin desteğini kabul etmediğini öğrendiler. Buna rağmen destek için takibe alındı.