Araç Uçuruma Uçtu: 4 Ölü

İçerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil uçurumdan denize uçtu, 2 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralandı. Diğer 2 kişi ise hastanede yaşamını yitirdi.

Araç Uçuruma Uçtu: 4 Ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tekirdağ'ın Marmara Ereğli İlçesi'nde aşıklar tepesi olarak bilinen deniz kenarındaki uçurumdan yuvarlanan otomobil, kayalıklara düştü. Yaklaşık 25 metreden düşerek ters dönen araçtaki 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan 2 kişi de hastanede hayatını kaybetti.
 
4 KİŞİ ÖLDÜ
 
Kaza Marmara Ereğlisi İlçesi'ndeki aşıklar tepesi olarak bilinen mevkide meydana geldi. Sürücüsü henüz tespit edilemeyen 59 ZD 388 plakalı otomobilin Marmara Denizi'ne kıyısı olan bölgede kayalıklara düştüğünü görenler, polis ekiplerine ihbarda bulundu. Deniz kenarındaki kaza yerine gelen ekipler, kayalıklar nedeniyle araca ulaşmakta güçlük çekti. Ters dönmüş otomobilde bulunan Ali Öztaş ile henüz kimlikleri belirlenemeyen 1 kişinin hayatını kaybettiğini, diğer 2 kişinin ise ağır yaralandığını tespit etti. İlk müdahalesinin ardından yaralılar itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak ambulanslarla Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 kişi de hastanede yaşamını yitirdi.
 
25 METRELİK TEPEDEN DÜŞTÜ
 
Yapılan incelemede otomobilin yaklaşık 25 metre yükseklikteki tepeden aşağı yuvarlanarak yere çakıldığı belirlendi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından henüz kimliği tespit edilemeyen kişi ile Ali Öztaş'ın cenazesi otopsi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

www.tekirdag724.com​