Atalay Filiz'e kayıp sevgilisi soruldu

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, ilk ifadesinde cinayetlerle ilgili avukatının konuşacağını ve kayıp sevgilisi hakkında bilgisinin olmadığını söyledi. İzmir Menderes'te bu sabah yakalanan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz'in, İzmir...

Atalay Filiz'e kayıp sevgilisi soruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz, ilk ifadesinde cinayetlerle ilgili avukatının konuşacağını ve kayıp sevgilisi hakkında bilgisinin olmadığını söyledi.
İzmir Menderes’te bu sabah yakalanan 3 kişinin katil zanlısı Atalay Filiz’in, İzmir İl Emniyet Müdürlüğündeki ilk ifadesinde cinayetleriyle ilgili konuşmayacağını, konu hakkında avukatının açıklama yapacağını söylediği öğrenildi. Seri katil Atalay Filiz’in 2010 yılında aynı evi paylaştığı kayıp Rus sevgilisi Olga Seregin hakkında bir bilgisinin olmadığını söylediği kaydedildi. Filiz’in, İzmir’de saklandığı süre zarfında hayatta kalmak için böcek, kurbağa ve çeşitli otlar yediğini ifadesinde dile getirdiği bildirildi. Filiz, ifadesinde üzerinden çıkan 10 bin TL ve 3 bin 500 Euro’yu da İzmir’e gelmeden önce günde 17 saat çalıştığı dönemde biriktirdiğini belirtti.

2012 YILINDA ENDONEZYA’YA GİTTİĞİ BELİRLENDİ
Öte yandan Filiz’in üzerinden çıkan eşyalar arasındaki sayısal loto kuponu, kamp dergisi, CD’ler ve vesikalık fotoğraflar dikkat çekti. Filiz’in üzerinden kendi adına düzenlenmiş bir pasaport çıkarken, bu pasaportla en son 2012 yılında Endonezya’ya gittiği, pasaportun 2013 yılında geçerliliğini yitirdiği öğrenildi.
Filiz’in üzerinde ayrıca kendine ait bir kimlik ve dört adet kendi fotoğrafının bulunduğu başka kişilere ait sahte kimlikler ele geçirildi. Kendisi ve başka şahısların fotoğraflarının bulunduğu üç adet de ehliyetle yakalanan Filiz’in üzerinde 14 adet kendi ve başkaları adına çıkarılan ve faal olan kredi karları ve banka kartları da bulundu.
(İHA)