Boşnak bahçe yarlarından 3 kişi düştü 1 ölü

Silivri'de Boşnak Bahçe olarak bilinen bölgedeki yarlardan düşen 3 kişiden 1'i yaşamını yitirirken 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Boşnak bahçe yarlarından 3 kişi düştü 1 ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de Boşnak Bahçe olarak bilinen bölgedeki yarlardan düşen 3 kişiden 1’i yaşamını yitirirken 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay bu gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddialara ve edinilen bilgilere göre Nercan C.Serkan D . ve Erhan T. İsimli şahıslar Kale park civarında alkol almaya başladılar. Aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen 3 kişi yaklaşık 50 metrelik yükseklikten aşağı düştüler. Düşme esnasında kafasını kayalara vurduğu tespit edilen Nercan C. (47) olay yerinde yaşamını yitirdi. Serkan D. ve Erhan T. Çeşitli yerlerinden yaralandılar. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken Silivri İtfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri yaralı şahısları bulundukları yerden indirdiler. Olay yerine araç girememesi sebebiyle yaralılar sedye üzerinde yaklaşık 300 metre taşınıp ambulansa konularak Silivri Devlet Hastanesi kaldırıldılar. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Haberin videosu için alternatif link