Büyükçavuşlu'da 3 araçlı kaza: 2 yaralı

İstanbul'dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan bir otomobil Büyükçavuşlu mevkiinde kaza yaptı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, kaza yapan otomobil aynı yol üzerinde seyir halinde olan iki araca da maddi hasar verdi.

Büyükçavuşlu'da 3 araçlı kaza: 2 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan bir otomobil Büyükçavuşlu mevkiinde kaza yaptı. Meydana gelen kazada 2 kişi yaralanırken, kaza yapan otomobil aynı yol üzerinde seyir halinde olan iki araca da maddi hasar verdi.
İstanbul-Çerkezköy yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.
ÖNCE BARİYERLERE ÇARPTI SONRA DURDU
Dün gece saat 00.30 sularında İstanbul’dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Emre Ö. idaresindeki 34 JB 1867 plakalı otomobil Büyükçavuşlu köprüsü üzerinde kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre Emre Ö. isimli sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek sol şeritteki bariyerlere çarparak yaklaşık 10 metre sürüklenerek durdu.

2 ARACA DAHA ZARAR VERDİ
Bariyerlere çarparak durabilen 34 JB 1867 plakalı aracın sürücüsü Emre Ö. ile yan koltuğunda bulunan Burcu Ç. ile kazadan yaralı olarak kurtuldular. Yaralı iki şahsa olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı şahıslar Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öte yandan kazanın ardından sol şeritte duran 34 JB 1867 plakalı otomobile arkadan gelen Vedat A. idaresindeki 59 TM 090 plakalı araç çarparken, yine kazayı yapan araçtan fırlayan tekerlek sağ şeritte seyir halinde olan Sadık D. idaresindeki 59 RF 633 plakalı otomobile maddi hasar verdi.
BİR SÜRE TRAFİĞE KAPATILDI
Kazanın meydana geldiği yolda ışıklandırma yetersizliğinden şikayet eden sürücüler yetkililerin bir şeyler yapmasını istediler. Kaza ile ilgili soruşturma başlatan Jandarma ekipleri Büyükçavuşlu köprüsünde akan trafiği bir süreliğine durdurdu.