Çaldıklarıyla birlikte yakalandı

Selimpaşa Merkez Mahallesi'nde N.K. isimli vatandaşın ikametinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi, çaldıklarıyla birlikte yakalandı.

Çaldıklarıyla birlikte yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

27 Haziran günü Selimpaşa Merkez Mahallesi’nde N.K. isimli vatandaşın ikametinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi, çaldığı yüklü miktardaki değerli eşya ve para ile yakalandı.

Hırsızlık olayının ardından detaylı inceleme başlatan Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.K.(20) isimli şahsın olayın şüphelisi olduğunu belirledi. Çalışmalarını bu yönde gerçekleştiren ekipler, M.K.’nin son günlerde çok fazla harcama yaptığını tespit etti. Şüpheli şahıs 30 Haziran Salı günü Selimpaşa Merkez Mahallesi Piknik Alanı’nda görüldü ve üst araması yapıldı. Yapılan arama sonrasında şahsın üzerinden

 - 5 adet Cumhuriyet altını,

- 1 adet çeyrek altın,

- 1 adet 7.63 gr 22 ayar bilezik,

- 2 adet 6.79 gr. altın alyans yüzük,

- 2 adet 55.98 gr altın bileklik,

- 2 adet 70.95 gr. altın boyunluk,

- 1 adet gümüş,

- 5.575 TL para, çıkmıştır.

Üzerinden çıkan kıymetli eşya ve parayı N.K. isimli şahsın evinden çaldığını itiraf eden M.K. ayrıca evden aldığı kurusıkı tabancayı da denize attığını belirtti. M.K.’nin silahı denize attığını söylediği bölgede yapılan tüm aramalara rağmen silah bulunamadı.

Ele geçirilen kıymetli eşya ve para Emniyet güçlerince sahibine teslim edilirken, şüpheli şahıs da adliyeye sevk edildi ve akabinde de tutuklandı.

Ayrıca şüpheli M.K.’nin 2009 yılında Resmi Kurum’dan hırsızlık ve 2010 yılında ikametten hırsızlık suçlarını da işlediği yapılan inceleme sonrasında tespit edildi.