Çaldılar ama kaçamadılar

Pazar günü öğlen saatleri sularında Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesinde hırsızlık yaşandı. Yaklaşık 10 Bin TL'lik lastik çalan hırsızlar olayın ardından gerçek plaka ile Çerkezköy'den Silivri istikametine doğru kaçmaya başladı. Asayiş ekiplerinin arkasında olduğunu fark eden hırsızlar Selimpaşa mevkiinde lastik yüklü aracını bırakıp yaya olarak kaçtı.

Çaldılar ama kaçamadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Çerkezköy küçük sanayi sitesinde önceki gün gündüz saatlerinde hırsızlık meydana geldi. Girdiği bir dükkândan 50 adet sıfır lastik çalan hırsızlar Polis’in peşine düştüğünü görünce çaldıklarını bırakıp yaya olarak kaçtı.

ROT BALANS DÜKKÂNINDAN ÇALDILAR

Pazar günü Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir Rot Balans dükkânında güpegündüz hırsızlık meydana geldi. Saat 14.00 sularında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, çalıntı plaka ile Çerkezköy’e giriş yapan bir kamyonet girdiği rot balans dükkânından 50 adet kullanılmamış lastik çaldı.

POLİS PEŞİNE DÜŞTÜ

Yaklaşık 10 Bin TL’lik lastik çalan hırsızlar olayın ardından gerçek plaka ile Çerkezköy’den Silivri istikametine doğru kaçmaya başladı. Asayiş ekiplerinin arkasında olduğunu fark eden hırsızlar Selimpaşa mevkiinde lastik yüklü aracını bırakıp yaya olarak kaçarken, Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalınan lastikleri sahibine iade etti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin incelemeleri sürüyor.