Celaliye'de korkunç kaza

Celaliye'de meydana gelen korkunç kazada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil okuldan çıkarak evlerine gitmek isteyen öğretmen ve öğrencilerin arasına daldı.Kazada 1 öğrenci yaşamını yitirdi 3 kişide yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Celaliye'de korkunç kaza
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Celaliye’de meydana gelen korkunç kazada sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil okuldan çıkarak evlerine gitmek isteyen öğretmen ve öğrencilerin arasına daldı. Kazada 1 öğrenci yaşamını yitirdi 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 17.00 sıralarında Celaliye Mehmet Akif Ersoy İlkokulu civarında meydana geldi. İddialara göre M.K. yönetimindeki 34 AY 7956 plakalı özel otomobil tali yoldan caddeye çıktığı esnada sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Çok hızlı bir dönüş yaptığı iddia edilen otomobil, okul çıkışında evlerine gitmek için yürüyen 1.sınıf öğrencisi Havin Özkaya’ya, 5.sınıf öğrencisi Berfin Özkaya’ya daha sonrada öğretmenler Buket Tüfek ve Aysun Kaya’ya çarptı.

5.sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Berfin Özkaya olay yerinde yaşamını yitirirken diğer yaralılar olay yerine çağrılan Ambulanslarla Silivri Devlet Hastanesi ve Özel Anadolu Hastanesine kaldırıldılar.1 kişinin ölümüne 3 kişisininde yaralanmasına sebep olan M.K olay yerinden kaçtı.

Polisin yapmış olduğu araştırma sonucunda kimliği tespit edilen araç sürücüsü Emniyet Güçlerine teslim oldu.

Büyükçekmece Milli Eğitim müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı’da olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı.

Silivri Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavisine devam edilen Öğretmen Aysun Kaya’nın vücudunda kırıklar oluştuğu, Öğretmen Buket Tüfekçi’nin bacaklarında kırıklar olduğu ve Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’ne sevk edildiği, Kazada yaralanan diğer öğrenci Havin Özkaya’nın kalçasında kırıklar olduğu ve Özel Anadolu Hastanesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.