Cinayet işleyip intihar etti

Büyükçavuşlu, Kurtderesi mevkiinde çobanlar tarafından önceki gün bulunan kadın cesedinin Çerkezköy'de bir barda çalıştığı iddia edilen Demet Genç'e (39) ait olduğu tespit edilirken, güvenlik kamerası kayıtlarında en son olarak birlikte olduğu iddia edilen ve cinayet şüphelisi olarak belirlenen 47 yaşındaki Celalettin Yaran Kızılpınar Mahallesi İruz mevkiinde abisinin evinin bahçesinde av tüfeği ile intihar etti.

Cinayet işleyip intihar etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alınan bilgiye göre, Kurtderesi mevkiinde çobanlar tarafından bir kadın cesedi bulundu. 112 acil servis ekipleri ve jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede vücudunun çeşitli yerlerinde kurşun izine rastlandığı öğrenildi. 39 yaşındaki bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Demet Genç’in cesedi, yapılan ön incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

39 yaşındaki Demet Genç’in ailesi kendisine ulaşamayınca, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat etti. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Demet Genç’in çalıştığı işyeri kameralarından en son Celalettin Yaran ile görüştüğünü tespit etti.

 İNTİHAR ETTİ

Akşam saatlerinde Celalettin Yaran ağabeyinin Kızılpınar Mahallesi’ndeki evine misafir gitti. 47 yaşındaki Celalettin Yaran, ağabeyini markete göndererek evde bulunan tek kırma av tüfeği ile intihar etti. Eve geldiğinde kardeşini bahçede kanlar içinde bulan Celalettin Yaran’nın kardeşi hemen 112 Acil Servis ekiplerini ve Jandarmayı aradı. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Celalettin Yaran’ın cansız bedeni Çerkezköy Cumhuriyet savcısının yaptığı ön incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.