Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı

Silivri'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Cumhurbaşkanın annesine ağır küfür ve hakaretlerde bulunan, sala okuyan müezzinleri aşağılayan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine sosyal medya üzerinden hakaret eden kişi sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya hesabında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla çalışma başlatan ekipler, 15 Temmuz 2017 tarihinde Demokrasi ve Milli Birlik gününde sosyal medya hesabı aracılığıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanın annesine ağır küfür ve hakaretlerde bulunan, sala okuyan müezzinleri aşağılayan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Hükümetine hakaret ettiği öne sürülen kişinin kimliğini tespit etti.

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığında ifadesi alınan Ö.F.T. “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek, dini değerleri aşağılamak, Cumhurbaşkanına hakaret, Türk Milletini ve Devletini aşağılama suçlarından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Şüpheli şahıs, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.