Değirmenköy'de iş kazası

Silivr'nin Değirmenköy Mahallesinde faaliyet gösteren TPAO depolama tesislerinde yaşanan kazada bir işçinin bacakları kırıldı. Kanaması olan yaralı işçi 112 Hava ambulansı ile sevk edildi.

Değirmenköy'de iş kazası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivr’nin Değirmenköy Mahallesinde faaliyet gösteren TPAO depolama tesislerinde yaşanan kazada bir işçinin bacakları kırıldı. Kanaması olan yaralı işçi 112 Hava ambulansı ile sevk edildi.

Silivri’nin Değirmenköy mahallesinde faaliyet gösteren TPAO depolama tesislerinde yaşan iş kazasında Adem Ü.isimli işçinin iki bacağı da kırıldı. Yaşanan kaza sonrası bölgeye 112 ambulansı sevk edildi. Silivri Devlet Hastanesine getirilen yaralı işçinin sinir ve doku sisteminin zarar görmemesi için acil ameliyata alınması gerektiğini tespit eden görevli doktorlar 112 Komuta merkezinden Ambulans helikopter talep etti. Yaklaşık 6 dakika sonra Hava Ambulansı Silivri Devlet Hastanesi yanında bulunan helikopter pistine iniş yaptı. Kara ambulansı ile helikoptere taşınan yaralı işçi Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesi sevk edildi.

Haberin videosu için alternatif link