Dünür katili tutuklandı

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde dünürünü kurşunlayarak öldürdüğü iddia edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dünür katili tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, dün akşam saatlerinde Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesine bağlı İnönü Mahallesi Eski Cami Caddesi’ndeki bir apartmanın önünde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce Eyüp D. ile evlenen Nazife D., Silivri'de yaşayan babasını arayarak eşi ile tartıştığını söyledi. Bunun üzerine baba Kemal Korkmaz Kapaklı'ya geldi ve kızının yaşadığı dünürü Şevket D.'nin evine gitti. Burada iddiaya göre iki dünür tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şevket D., tabancayla Kemal Korkmaz'a kurşun yağdırdı ve ardından kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, vücuduna 4 kurşun isabet eden Korkmaz'ı ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Korkmaz hayatını kaybetti.

BABA VE OĞUL GÖZALTINDA
Olayın ardından apartmanın bodrum katına saklanan Şevket D. Kapaklı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Ayrıca oğlu Eyüp D. de polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorgusunun ardından baba ve oğlu üzerlerine çelik yelek giydirilerek bugün Çerkezköy Adliyesi'ne getirildi. Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen Şevket D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ise Kemal Korkmaz'nın cenazesi Silivri'de gözyaşları içinde toprağa verildi.