Evi uyuşturucu imalathanesine çevirdiler

Silivri polisi, zehir tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda Yeni mahallede bulunan bir sitenin apartman dairesinin marihuana imalathanesi olarak kullanıldığını ortaya çıkardı.

Evi uyuşturucu imalathanesine çevirdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Operasyonda yüklü miktarda marijuana maddesi ile geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı. Zehir tacirinin daireye iklimlendirme sistemi kurduğu belirlendi.

Edinilen bilgilere göre Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Silivri Yeni mahallede bulunan bir sitenin apartman dairesine şüpheli şahısların girip çıktığının ihbarının alınmasının ardından geniş çaplı bir araştırma başlattı. Titiz bir çalışmanın sonunda daireye baskın yapan ekipler, dairenin uyuşturucu imalathanesine çevrildiği, marijuana denilen uyuşturucu madde yetiştirildiğini tespit etti. Daireyi kiralayan ve uyuşturucu yetiştirdiği iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı. İfadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen şahıs tutuklanarak cezaevine kondu.

 

Marihuana nedir?

Marijuana, kenevir bitkisinin Cannabis Sativa/Cannabis Indica türlerinin çiçeklerinden ve tohum yataklarından elde edilen, vücutta kullanıldığında sarhoşluk ve keyif veren bitki parçalarının ve uyuşturucunun halk arasındaki adıdır.(wikipedia)