Genç kız villanın havuzunda boğuldu

Silivri'de misafir olarak gittikleri villanın havuzuna giren 15 genç kızdan biri boğularak hayatını kaybetti.

Genç kız villanın havuzunda boğuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Silivri’de misafir olarak gittikleri villanın havuzuna giren 15 genç kızdan biri boğularak hayatını kaybetti.


Silivri'de misafir olarak gittikleri villanın havuzuna giren 15 genç kızdan biri boğularak hayatını kaybetti. Genç kızın yakınları olay yerine gelen sağlık görevlileri ve basın mensuplarına saldırdı.

Olay, dün Silivri Kavaklı Hürriyet Mahallesi Günyamaç Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ankara'da yaşayan bir işadamına ait olan villayı zaman zaman tatil amaçlı olarak çoğu üniversitede okuyan kız öğrenciler kullanıyordu. Bundan yaklaşık bir hafta öncede 15-20 kişilik bir kız öğrenci grubu gelerek tatil yapıp geri döndü. Dün Sabah ise yeni bir 15 kişiden oluşan kız öğrenci grubu geldi. Serinlemek için havuza giren kızlar bir arkadaşlarının ortalıkta olmadığını görünce aramaya başladılar. Havuz içerisinde bulunarak çıkarılan 20 yaşındaki Dilek A.'ya olay yerine gelen sağlık görevlileri müdahale etti. Yaklaşık 1,5 saat kalp masajı yapılan genç kız kurtarılamadı.

Olayı duyarak Esenyurt 'tan gelen genç kızın yakınları iddiaya göre sağlık görevlilerini tehdit ederek, müdahalede kullanılan teçhizata el koymak istedi. Jandarmanın araya girmesiyle sağlık görevlileri olay yerinden uzaklaştırıldı.

ÖLEN GENÇ KIZIN YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI

Kızlarının şüpheli olarak öldüğünü belirten aile, çeşitli basın yayın organlarını arayarak haber yapılmasını talep etti. Ancak olay yerine giden İHA Muhabiri ve SHA yöneticisi Yusuf Eker ve Silivri Kasaba Gazetesi sahibi Ahmet Ermiş ölen genç kızın yakınları tarafından darp edildi. Jandarmanın havaya ateş açarak durduğu öfkeli saldırganlar, gazetecilerin kamera ve cep telefonlarına el koydu. Çeşitli yerlerinden yaralanan gazeteciler Silivri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

20 yaşında havuzda boğularak ölen genç kızın arkadaşları ve villada bulunanlar ifadeleri alınmak üzere Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Genç kızın ölümüyle ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldı.