Güpegündüz hırsızlık kamerada

Silivri Karamustafa Caddesi üzerinde bulunan bir mağaza önünde sergilenen ürünleri güpegündüz çalarak kaçan şahıs, aynı yöntemle farklı günlerde 3 kez daha mağaza önündeki ürünleri alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Güpegündüz hırsızlık kamerada
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’de bir mağazanın teşhir amacıyla kapının önüne koyduğu ürünler, yoldan geçen bir kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anlarıı işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Silivri Karamustafa Caddesi üzerinde bulunan mağazanın teşhir için kapının önüne koyduğu Elektrikli süpürge, kahve makinesi ve elektrikli battaniyeyi birer gün arayla çalındı. Mağaza çalışanları, vitrinin önündeki ürünlerin eksik olduğunu fark edip, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden, yoldan geçen bir kişinin farklı günlerde ürünleri alarak, çaldığı belirlendi. Mağaza yetkilileri, durumu polise bildirdi. Polis, güvenlik kamerasından eşkâlini belirlediği şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.