Hüseyin Solmaz toprağa verildi

Silivrili dizi ve tiyatro sanatçısı Ali Solmaz'ın ağabeyi Hüseyin Solmaz, bu sabah hayatını kaybetmesinin üzerine Kavaklı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Hüseyin Solmaz toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivrili dizi ve tiyatro sanatçısı Ali Solmaz’ın ağabeyi Hüseyin Solmaz bu sabah saat 09.00’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Uzun süredir kanser tedavisi gören Solmaz’ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Kavaklı’daki cenaze törenine Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, Alibeyspor Başkanı Ali Tonta, Güreş Ağası Çetin Ceylan, mahalle muhtarları, Solmaz Tiyatrosu ekibi ve sevenleri katıldı.

Hüseyin Solmaz’ın naaşı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Kavaklı Camii’ne getirildi. İkindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında da ailesinin yaşadığı eve götürülerek sevenlerinden helallik alındı ve defnedilmek üzere de Kavaklı Mezarlığı’na götürüldü. Burada dualarla toprağa verilen Solmaz’ı sevenleri gözyaşları ile uğurladı.