İki bebeğini de toprağa verdi

Fenerbahçe Spor Kulübü Silivri Şube Başkanı, Silivri İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş'ın kardeşi Okan Kocabaş'ın 5.5 aylık bebekleri hayatını kaybetti.

İki bebeğini de toprağa verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe Spor Kulübü Silivri Şube Başkanı, Çağ Kabara Yönetim Kurulu Üyesi Okan Kocabaş, ikinci defa evlat acısı yaşadı. Geçtiğimiz Mayıs ayında doğan bebeği Mehmet Han’ı 17 gün sonra kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Okan Kocabaş, dün bir evlat acısı daha yaşayarak 5.5 aylık bebeğini kaybetti. Aybüke bebeğin cenaze namazı, bugün öğle namazı ardından Alipaşa Camii’nde kılındı. Namaz sonrası Alipaşa Mezarlığı’nda ikizi Mehmet Han’ın yanına defnedilen Aybüke bebek gözyaşları arasında toprağa verildi.

İkiz doğan bebekler bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. 24 Mayıs'ta vefat eden Mehmet Han bebek 17 gün yaşama tutunabilirken, kardeşi Aybüke 5.5 ay hayatta kalabildi.  

KOCABAŞ AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Aynı zamanda Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş’ın kardeşi olan Okan Kocabaş, defin işlemi sonrası kardeşleri Hakan Kocabaş ve Gökhan Kocabaş ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Cenazeye Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Rumeli Üniversitesi eski rektörü Salih Aynural, Silivri eski belediye başkanı Hüseyin Turan, işadamları ve Kocabaş ailesinin yakınları katıldı.

silivriden.com