Jandarmadan kaçak içki ve sigara operasyonu

Silivri ve Arnavutköy'de bazı işyerlerinde kaçak sigara ve içki satıldığı bilgisine ulaşan jandarma, operasyon düzenledi. Operasyonda 2 bin 470 karton kaçak sigara ve 116 adet kaçak içki ele geçirdi.

Jandarmadan kaçak içki ve sigara operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Edinilen bilgilere göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Silivri ve Arnavutköy’de bulunan bazı işyerlerinde kaçak sigara ve içki satıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 3 ay teknik ve fiziki takip yapan jandarma içki ve sigaraların Silivri’de bir evde Arnavutköy’de ise depoda saklandığı bilgisine ulaştı. Kaçak sigara ve içkilerin buralardan piyasaya ve eğlence merkezlerine dağıtımının yapıldığını öğrenen jandarma operasyon için düğmeye bastı. Jandarma eş zamanlı olarak belirlenen adreslere baskın düzenledi. Yapılan aramalarda toplam 2 bin 740 kutu kaçak sigara, 89 adet votka ve 27 adet viski ele geçirildi. Operasyonda M.G., ve Ş.Ç. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler adliyeye sevk edildi. Operasyon anı ise jandarma tarafından görüntülendi.

Öte yandan, İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca ele geçirilen kaçak sigara ve içkilerle birlikte son bir yıl içerisinde benzer operasyonlar sonucunda 501bin 558 paket sigara,507 şişe içki ele geçirildi.