Kayıp kuzenlerden acı haber geldi

Kayıp kuzenlerle ilgili flaş gelişme: Otomobilleri barajdan çıktı

Kayıp kuzenlerden acı haber geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kapaklı’da yaşayan ve geçtiğimiz 23 Eylül günü ‘balığa çıkıyoruz’ diye evden ayrılan kuzenlerle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kuzenlerle birlikte kayıp olan otomobil Değirmenköy Barajında suyun içinde bulundu.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada işçi olarak çalışan Kaan Arda ile kuzeni Gürkan Pehlivan, geçtiğimiz 23 Eylül günü evden 59 EE 239 plakalı otomobile binerek ailesinin ifadesine göre Büyükçavuşlu’daki Değirmenköy Barajına gitti. O tarihten bu yana ise kuzenlerden bir daha haber alınamadı. Polis, jandarma ve AFAD ekipleri baraj ve çevresi ile kuzenlerin gidebilecekleri tüm yerlerde arama yaptı. Ancak bir ize rastlanmamıştı.

CESETLERİNE ULAŞILDI

Jandarma, AFAD, AKUT ve dalgıç polisler aramalarına bugün de devam etti. Yapılan aramada kuzenlerle birlikte kayıp olan 59 EE 239 plakalı otomobil Değirmenköy Barajında bulundu. Otomobil, ekipler tarafından sudan çıkartıldı.Yapılan incelemede kayıp kuzenlerin cesedine ulaşıldı.Acı haberi alıp olay yerine gelen kuzenlerin yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinde ekiplerin incelmesi sürüyor.

Çerkezköy Bakış