Kirasını isteyen ev sahibini öldürdü

Çanta'da oturduğu evin kirasını ödemeyen kiracı ev sahibini kirayı istediği için bıçaklayarak öldürdü. Gözü dönmüş kiracı, ev sahibinin oğlunu da yaraladı.

Kirasını isteyen ev sahibini öldürdü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çanta Çağdaşkent’te kirasını ödemeyen kiracısından parasını alabilmek için evine giden ev sahibi ve oğlu, kiracısı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayda ev sahibinin oğlu da yaralandı.

Olay, Çanta Mahallesi Çağdaşkent Sitesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kirasını ödemeyen kiracısından parasını alabilmek için oğluyla birlikte evine giden ev sahibi İ.K.(53)  kiracısı ile konuşmaya başladı. Konuşma tartışmaya dönüşüp büyümesiyle ismi öğrenilemeyen kiracı “Siz benim evime nasıl gelirsiniz?” diyerek İ.K. ve oğlunu bıçakladı. Komşular tarafından çağrılan ambulans ile Silivri’de özel bir hastaneye kaldırılan İ.K. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ev sahibinin oğlu da Silivri Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İ.K.’nın cenazesi nöbetçi savcının incelemesinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ev sahibinin ölümüne oğlunu da yaralanmasına sebep olan gözü dönmüş kiracı, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.