Mustafa Can'ın Kardeş Acısı

Silivri'nin Hayırsever İş Adamı ve Kuzey Kafkas Kültür Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Can'ın kardeşi Musa Can genç yaşta vefat etti. Can'ın cenazesi Kemerburgaz'da toprağa verildi.

Mustafa Can'ın Kardeş Acısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’ye yaptığı okul ve cami gibi hayırlarla tanınan İş Adamı Mustafa Can kardeş acısı ile sarsıldı. Genç yaşta yaşama veda eden Musa Can (56) yaşındaydı .Ağabeyi Mustafa Can gibi Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan ihtiyaç sahiplerine ve özellikle öğrencilere yaptığı eğitim yardımları ve  hayır yatırımları ile tanınan Sinoplu iş adamı Musa Can, 20 şubat  günü hayata veda etmişti.  Yakalandığı hastalık nedeniyle bir süredir tedavi gören ve 57 yaşında yaşamını yitiren Can için İstanbul Kemerburgaz Merkez Cami’nde öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Musa Can daha sonra sevenlerinin omuzlarında defnedileceği Kemerburgaz’da ki aile kabristanlığına götürüldü.  Musa Can burada Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla toprağa verildi.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM

Musa Can’ı son yolculuğunda çok sayıda seveni uğurladı.   Cenazeye; İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Silivri Kaymakamı Ali Partal, 25. Dönem AK Parti Milletvekili Cengiz Tokmak, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Rafet Orhan, SİNDEF Genel Başkanı Engin Kırmızıgül, Sinoplu Gazeteci-Yazar Adil Yıldız, Kağıthane Sinoplular Derneği Başkanı Yüksel Kalyoncu, Sinop’un yetiştirdiği önemli iş adamlarından; Mukadder Yıldırım, Ramazan Ulu, Mehmet Kuru, CHP Sinop eski İl Başkanı Mustafa Acun, Karadeniz TV sahibi Zihni Cinan başta olmak üzere çok sayıda STK ve siyasi parti temsilcisi, iş adamları ve yüzlerce seveni katıldı.

SİLİVRİLİLER YALNIZ BIRAKMADI

Acılı  gününde Mustafa Can’ ı Silivrili dostları yalnız bırakmadı. Silivri Kaymakamı Ali Partal’ın yanı sıra, Erzurum Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, CHP Eski İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım, Özel Sporcular Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Can Dağaşan, Turizm  Tanıtma ve Spor Kulübü Derneği Başkanı A.Refik Bek, Kuzey Kafkas Kültür Derneği Başkanı Tuncay Özkurt, Silivri Ortaokul Müdürü Barbaros DoğanTapu Eski Müdürü İbrahim Bilgin, Mandacı Restaurant İşletmecisi Murat Tezeller, Yelken Restaurant İşletmecileri ve çok sayıda seveni cenaze törenine iştirak ederek Mustafa Can’ın acısını paylaştı.