Mustafa Emek, sonsuzluğa uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizinin ardından tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden babası Mustafa Emek (67) sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı.

Mustafa Emek, sonsuzluğa uğurlandı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kalp yetmezliği sebebiyle 67 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman, Tolga ve Melda Emek kardeşlerin babası, Mezide Emek’in eşi emekli polis memuru, Çetinoğlu Nalbur’un emektarlarından Mustafa Emek, sevenlerinin dualarıyla ebedi yolculuğuna uğurlandı.
Mustafa Emek için Piri Mehmet Paşa Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Bir dönem Silivri’de gazetecilik yapan Tolga Emek’i meslektaşları da acı gününde yalnız bırakmadı. Vefat eden Mustafa Emek’in cenazesi, öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Emek’in cenaze törenine Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı ve AK Parti il Başkan Yardımcısı Metin Karakaş’ın yanı sıra ilçe protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, oda ve dernek yöneticileri ile sevenleri katıldı.