O hırsızlık zanlısı yakalandı

Yemek yeme bahanesiyle gündüz girdiği lokantada keşif yapıp gece de soyan hırsız, polis tarafından yakalandı. Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de de hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O hırsızlık zanlısı yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yemek yeme bahanesiyle gündüz girdiği lokantada keşif yapıp gece de soyan hırsız, polis tarafından yakalandı. Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy’de de hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere görse hırsızlık olayı geçtiğimiz günlerde Kavaklı'da bulunan bir lokantada meydana gelmişti. İddiaya göre gündüz yemek yediği lokantayı keşfeden S.Y., aynı gece soyarak kayıplara karışmıştı. Lokantanın güvenlik kamera kayıtlarına da yansıyan hırsızlık olayında, S.Y.’nin, yemek bahanesiyle gündüz keşif yaptığı lokantaya gece geri dönerek soygunu gerçekleştirdiği görülüyor. Lokantaya levye ile açtığı kapısından giren zanlı, kasada bulunan paraları alıp kaçtıktan sonra kayıplara karışıyor.

Olayın ardından soruşturma başlatan Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkaran hırsızlık zanlısının eşgalini belirledi. Yapılan çalışmalarda dün Silivri’de yakalanarak gözaltına alınan S.Y., aynı gün adliyeye sevk edildi. Silivri’deki lokantanın yanı sıra, Tekirdağ Çorlu ilçesinde bir iş yeri ve Çerkezköy’de 3 farklı iş yerinden hırsızlık yaptığı da belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık anı güvenlik kamerasına

Güvenlik kamerasına yansıya görüntülerde hırsızın soygun anları ve öncesinde yemek yeyip keşif yapması güvenlik kamerasına yansıyor.