Polisin gözü önünde otoparkçıyı vurdu

Gaziosmanpaşa'da bir kişi, polislerin gözü önünde otopark görevlisini vurdu.Saldırgan Silivri gişelerinde yakalandı.

Polisin gözü önünde otoparkçıyı vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gaziosmanpaşa’da bir kişi, polislerin gözü önünde otopark görevlisini vurdu.Saldırgan Silivri gişelerinde yakalandı.
Olayı gören bir vatandaş 155'i arayarak polise saldırı yapıldığını söyleyince, emniyet adeta alarma geçti. İddialara göre dün gece Gaziosmanpaşa’da bulunan bir otoparkta kumaş yüklü kamyonet kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Bunun üzerine otopark görevlileri, konuyu polise bildirdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri konu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, otoparka gelerek buradaki otopark görevlisini polislerin inceleme yaptığı sırada polislerin gözleri önünde kasığın vurdu.

Olayı gören vatandaşlar saldırının polise yönelik yapıldığını sanarak 155’i aradı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Kasığına isabet eden kurşunla yaralanan otopark görevlisi hastaneye kaldırılırken saldırgan olay yerinden bir araçla hızla uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, uzun namlulu silahlarla sokakları kapatarak güvenlik önlemi aldı. Çelik yeleklerini giyen sivil ve resmi ekipler, saldırganın bir evde saklandığından şüphelenerek eve baskın yaptı. Ancak saldırgan evde çıkmadı.

Otomobille kaçtığı anlaşılan saldırgan, Silivri Kınalı gişelerde uygulama yapan polisler tarafından durdurulmak istendi. Ancak saldırgan bir kez daha kaçmayı başardı. Saldırgan daha sonra O-3 Karayolu üzeri Silivri gişelerde beraberinde bulunan 1 kadın ve bir şahısla birlikte polis tarafından gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.