Şehit olmak için dua etmiş

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Serkan Türk'ün (24) sosyal medya paylaşımları ve arkadaşlarına gönderdiği son mesajlarda şehit olmak için dua ettiği ortaya çıktı. Kendisi de yetim büyüyen Türkiye...

Şehit olmak için dua etmiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Serkan Türk’ün (24) sosyal medya paylaşımları ve arkadaşlarına gönderdiği son mesajlarda şehit olmak için dua ettiği ortaya çıktı.
Kendisi de yetim büyüyen Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (GENÇKONFED) Marmara Gençlik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi aynı zaman da güreşçi olan Serkan Türk, facebook hesabından yetimler için “Eğer şu yüreğim kocaman olsaydı, kollarım kocaman olsaydı hepsini sarardım yüreğime koyardım. Kendimden bilirim zor mesele. Yetimliği eksiklik olarak aratmayan Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun” mesajını bıraktı.
GENÇKONFED Genel Başkanı Bilal Okudan, terör saldırısında hayatını kaybeden Türk’e Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi. Türk’ün yetim büyüdüğünü ve sıkıntılarla okuyarak beden eğitimi bölümünü bitirdiğini anlatan Okudan, “Rahata tam kavuşmuştu ki terör saldırısında şehit oldu. Rabbim ailesine, bizlere sabır versin” dedi.
Okudan, Türk’ün kendisine gönderdiği son telefon mesajını gözyaşı içinde okudu. Okudan, Türk’ün mesajında, “Abi benim işim yok gücüm yok. Bu sebeple yuva kurmam da zor. Artı anneme ve ablama da bakmakla yükümlüyüm ama inan inşallah hep beraber doğru yolda doğru işler yaparız da Allah da bize şehit olmayı nasip eder" ifadelerini kullandığını aktardı.
(İHA)