Selimpaşa'da kaza 1 ölü 1 ağır yaralı

TEM otoyolu Edirne istikameti Selimpaşa bağlantı noktasında meydana gelen kazada 1'i ağır olmak üzere 2 kişi ağır yaralandı.

Selimpaşa'da kaza 1 ölü 1 ağır yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza öğle saatlerinde TEM Otoyolu Selimpaşa bağlantı noktası Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Lübnan vatandaşı olduğu öğrenilen Nasreddine O. ile İran doğumlu Türk vatandaşı Aynur M.nin içerisinde bulunduğu özel araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle paramparça olan araç içerisinde sıkışan yaralılar, Silivri İtfaiyesi ekiplerinin uğraşları sonucunda sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılardan durumu ağır olan İran doğumlu Aynur M.ye olay yerinde uzun süre kalp masajı yapıldıktan sonra her iki yaralı da Silivri’deki bir özel hastaneye getirildi. Yaralılardan Aynur M.  isimli genç kadının yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu, Nasreddine O. isimli yaralının ise bilincinin açık olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güncelleme 29-08-2016-14:00
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aynur M.,yoğun bakıma alınmıştı.Genç kadın yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.Kazaya sebep olduğu tespit edilen tır sürücüsü Ö.Ö. Jandarma tarafından gözaltına alındı.