Selimpaşa'da kaza 1 ölü 1 yaralı

Selimpaşa D-100 karayolu Duruman mevkiinde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti. Kazada, yaşamını yitiren gencin arkadaşı da yaralandı.

Selimpaşa'da kaza 1 ölü 1 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selimpaşa D-100 karayolu Duruman mevkiinde meydana gelen kazada karşıdan karşıya geçmeye çalışan 16 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti. Kazada, yaşamını yitiren gencin arkadaşı da ayağından yaralandı.

Kaza bu akşam saatlerinde Selimpaşa Duruman mevkii Silivri istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Selimpaşa’da özel bir yurtta kalan ve Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi M.Ö. ve arkadaşı, dershane çıkışında yurda gitmek için üst geçidi kullanmak yerine D-100 karayolundan geçmek istediler. İsmi öğrenilemeyen 35 UN 7012 plakalı özel bir aracın çarpması sonucu yola savrulan M.Ö olay yerinde can verirken, Tarık ismindeki arkadaşı diğer araçların üzerinden geçmemesi için trafiği araç geçişine kapatmak istedi. Aynı aracın ayağının üzerinden geçmesi sonucu yaralanan lise öğrencisi olay yerine gelen ambulansla Hastaneye kaldırıldı. Kazayı duyarak olay yerine gelen yurt arkadaşları gözyaşlarına boğulurken 16 yaşındaki M.Ö.’in cenazesi hastane morguna kaldırıldı. Ölüme sebep olan sürücü polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin videosu için alternatif link