Silivri'de baltalı dehşet!

Silivri Değirmenköy'de inşaatı devam eden benzinlikte gece bekçisi olarak çalışan bir şahıs, kendisini ziyarete gelen arkadaşını öldürüp balta ile parçaladıktan sonra jandarmayı arayarak teslim oldu.

Silivri'de baltalı dehşet!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, Silivri ilçesi Değirmenköy Mahallesi’nde inşaatı devam eden akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre, S.U. (42) dün gece benzinlikte gece bekçisi olarak çalışan arkadaşı Sebahattin G.’nin yanına gitti. Alkol aldığı iddia edilen iki arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonunda Sebahattin G., arkadaşını bıçaklayarak öldürdü. Sebahattin G., daha sonra eline bir balta alarak cesedi parçalara ayırdı. 

“ARKADAŞIMI ÖLDÜRDÜM GELİN BENİ ALIN”

Sebahattin G., sabah güneşin doğması ile jandarmayı arayarak arkadaşını keserek öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, Sebahattin G.’yi parçalanmış cesedin başında sigara içerken buldu. Cumhuriyet savcısının ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından Serkan Uygur’un cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gözaltına alınan Sebahattin G.’nin ise jandarmadaki sorgusu sürüyor.