Silivri Polisinden duble başarı

Suç ve Suçlulara göz açtırmayan Silivri Emniyet müdürlüğü ekipleri, son iki günde çeşitli ilçelerden çalınan ticari araçları ve çok sayıda hırsızlığa karıştığı tespit edilen şahısları yakaladı.

Silivri Polisinden duble başarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Emniyet müdürlüğü ekipleri, İstanbul’un çeşitli ilçelerinden çalınan araçların Silivri’de bir parkta olduğunun ihbarı üzerine harekete geçti. Otoparkta yapılan incelemelerde çalıntı olduğu tespit edilen 1 Tır ve dorsesi,1 Özel otomobil ve 1 tır’a ait olduğu tespit edilen kaporta parçaları buldu. Çalıntı otoları otoparka park eden şahıslar gözaltına alındı. Tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yine Silivri’de 3 ikametgâh,2 özel otomobil ve 1 işyerine girerek hırsızlık yapan şahısların peşine düşen Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, hırsızlık yapılan yerlerdeki çevre güvenlik kameralarından yola çıkarak yaptığı araştırmalar sonucunda hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan şahıslar mahkemeye sevk edildi. Şahıslardan 1’i tutuklanırken 1 kişi serbest bırakıldı.