Silivri'de 2 farklı kaza: 2 ölü

Silivri'de iki farklı noktada meydana gelen kazalarda 2 kişi hayatını kaybetti.

Silivri'de 2 farklı kaza: 2 ölü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÜST GEÇİDİN TAM ALTINDA HAYATINI KAYBETTİ
İlk kaza, Silivri D-100 Karayolu Araptepe mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre çalıştığı fabrikadan çıkarak evine gitmeye çalışan 30 yaşındaki Burhan A., üst geçidi kullanmadan karşıya geçmeye çalıştığı esnada yol üzerinde seyir halinde bulunan ticari bir otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yolun karşı şeridine düşen genç adam olay yerinde hayatını kaybetti.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ
Büyükşehir ve Karayolları yetkililerine seslenen Işık Kızıl isimli vatandaş “Burada tel örgü yok, ışıklandırma yok, üst geçit var ama alttan geçiyorlar. Buraya UKAME bir tel örgü çeksin. Burada okul var, okuldaki öğrencilerde alttan geçiyor. Tel örgü ve ışıklandırma istiyoruz” diyerek yaşanan kazaya tepki gösterdi.

Salih Özkan isimli vatandaş ta yaşanan ölümlü kazaya tepki göstererek “Bu bir değil iki değil, öğrenciler de geçiyor. Kimsenin canı yanmasın. Biraz ileride de okul var, orada da öğrenciler yoldan geçiyor. Tel örgü çekilirse en azından caydırıcı olur da öğrenciler geçmez. İnşallah bir daha bu tür olaylar başımıza gelmez” diyerek yetkilileri göreve davet etti.

YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEMİŞTİ
İkinci kaza ise yine D-100 karayolu Semizkumlar mevkiinde meydana geldi. Pakistan uyruklu olduğu öğrenilen 35 yaşındaki Muhammed Server, yolun karşısına geçmeye çalışırken seyir halindeki özel bir otomobilin çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Yayaların ölümüne sebep olan sürücüler gözaltına alındı. Her iki kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.