Silivri'de Gece Bekçisi Cinayeti

Silivri'nin Çanta Mahallesi, Cambaz Tepe mevkiinde 20 yıldır bekçi olarak görev yapan Celal Coşkun, önceki gece boş bir binada ölü olarak bulundu. 60-65 yaşlarında olduğu öğrenilen Celal Coşkun'un yapılan incelemeler sonucunda cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Silivri'de Gece Bekçisi Cinayeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri’nin Çanta Mahallesi, Cambaz Tepe mevkiinde 20 yıldır bekçi olarak görev yapan Celal Coşkun, önceki gece boş bir binada ölü olarak bulundu. 60-65 yaşlarında olduğu öğrenilen Celal Coşkun’un yapılan incelemeler sonucunda cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Silivri’nin Çanta Mahallesine bağlı Cambaz Tepe Mahallesi,  Hacı Arif bey caddesinde bulunan Aslıhan sitesinin bekçiliğini yapan Celal Coşkun, cinayete kurban gitti. Boş bir binada ölü olarak bulunan Celal Coşkun’un vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri ve bıçak yaraları olduğu öğrenildi. Celal Coşkun’un cansız bedenini çevredeki vatandaşlar buldu. Çevre sakinlerinin güvenlik güçlerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen Gümüşyaka Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Nöbetçi Savcı, Celal Coşkun’un ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevre sakinlerinin de ifadesine başvuran güvenlik güçleri, Celal Coşkun’un katil veya katillerinin bulunması için arama başlattı.  Savcı incelemesinin ardından Celal Coşkun’un cesedi Adli Tıp’a gönderildi. 

20 YIL KÜÇÜK BİR KULÜBEDE YAŞADI

20 yıldır site bekçiliği yapan ve küçücük bir kulübede yaşayan Celal Coşkun’un kendi halinde ve kimseye zararı olmadığı öğrenildi. Hayatını küçücük bir kulübede idame ettiren Celal Coşkun’un hunharca öldürülmesi çevre sakinlerini de üzdü.