Silivri'de yaşayan Tokatlı Cula toprağa verildi

Çorum'un Osmancık İlçesinde meydana gelen otobüs kazasında hayatını kaybeden 67 yaşındaki Mehmet Cula, Tokat'ın Sulusaray ilçesine bağlı Tekke Yeni köy mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Silivri'de yaşayan Tokatlı Cula toprağa verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy’den geçtiğimiz pazartesi günü saat 17.00’da hareket eden ve İstanbul’a uğradıktan sonra Tokat’a gitmek üzere yola koyulan İsmet Eslen'in kullandığı İmparator Turizm firmasına ait 60 FH 302 plakalı yolcu otobüsü, Osmancık-Kargı kara yolunun 30. kilometresindeki Ardıç mevkiinde Gürcistan plakalı LT 640 TL plakalı çelik boru yüklü tıra arkadan çarpmış ve daha sonra otobüste yangın çıkmıştı. Kazada 67 yaşındaki Mehmet Cula’nın da aralarında bulunduğu 11 kişi yaşamını yitirmiş,23 kişide yaralanmıştı.

67 yaşında elim kazada hayatını kaybeden Mehmet Cula’nın cenazesi Tokat’ın Sulusaray ilçesine bağlı Tekke Yeni köy mezarlığında saat 23:00 sıralarında defnedildi.

Cenaze namazına Cula'nın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Sulusaray Kaymakamı Recep Koşal, Belediye Başkanı Halil Demirkol, Silivri Tokatlılar Derneği Başkanı Ali Vural ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.