Silivri'deki yangında can pazarı

Silivri'de 5 katlı bir apartmanda çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı.5.katta mahsur kalan 2'si çocuk 3 kişi Silivri İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

Silivri'deki yangında can pazarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yangın, Silivri Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Zafer Apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre apartman girişinde bulunan eski eşyaların tutuşması sonucu apartman boşluğunda yoğun duman oluştu. Apartmanın 5.katında oturan Seyhan Akbaş ve çocukları Yusuf Emir ve Yiğit Efe bulundukları ikametten dışarı çıkamadı. Camdan imdat çağrısıyla yarım isteyen kadının imdadına çevrede bulunan bir işyerinde çalışan İkram Eryılmaz ve Barış Tutucu isimli vatandaşlar yoğun duman altında 5.kata ulaştılar. Evdeki çocuklarından birini merdivenlerden indirmeyi başardı. Evde mahsur kalan diğer çocuk dumandan daha fazla etkilenmemesi için 5.katın camından aşağı sarkıtıldı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Silivri İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek 5.kattan sarkıtılan küçük çocuğu ve annesini kurtardı.

Dumandan etkilenen çocuklar ve anne ile 5 kişi, olay yerinde bekletilen ambulansta ilk müdahaleleri yapılarak Silivri Devlet Hastanesine kaldırıldı.