Tele- dolandırıcıya suçüstü

Geçtiğimiz günlerde yaşlı bir kadının yaklaşık 20 bin lira değerindeki Altın ve ziynet eşyaları ile parasını dolandıran şüpheli, Silivri Emniyet Müdürlüğünün Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı koordineli çalışması sonucunda suçüstü yakalandı.

Tele- dolandırıcıya suçüstü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 Ocak’ta Silivri’de yaşanan dolandırıcılık olayında, kendini emniyetten aradığını belirterek, "Bankadaki hesaplarının teröristler tarafından kullanıldığını, evindeki altın bileziği kendilerine vermesini  akabinde bankaya gidip ne kadar parası varsa kendilerine vermesini, bu şekilde teröristleri yakalayacaklarını" söyleyen şahıs tarafından dolandırılan yaşlı kadının şikâyeti üzerine harekete geçen Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri titiz bir çalışma başlattı.

Silivri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince çevredeki işyeri güvenlik kameralarını incelenerek eşkâl üzerinde titiz bir çalışma yapıldı. Şahsın kimliğini belirleyen Silivri Polisi, şüpheli şahsın Adıyaman’a gittiğini tespit etti. Adıyaman Emniyet müdürlüğüyle yapılan koordinasyonun ardından takibe alınan şüpheli A.Ş. yine aynı yöntemle başka bir şahıstan dolandırdığı paraları PTT şubesinden çekerken suçüstü yakalandı.

İfadesi alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.