Tem otoyolunda tır kazası

Tem otoyolu Kınalı sapağında meydana gelen kazada seyir halindeki tır'a arkadan çarpan sürücü hafif şeklide yaralandı. Olası bir faciayı da aracına arkadan çarpılan tır şoförü önledi.

Tem otoyolunda tır kazası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza bu gece yarısı Tem otoyolu İstanbul istikameti Kınalı sapağında meydana geldi. Özkan G. yönetimindeki Tır, önünde seyir halinde olan başka bir tıra arkadan çarptı. Yapışık vaziyette yaklaşık 250 metre sürüklenen tırın savrulmasını çarpılan tırın sürücüsü önledi. Araç içerisinde sıkıştığı düşünülen tır sürücüsü Özkan G. için olay yerine İtfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi. Ancak itfaiye ve sağlık görevlileri uzun süre sürücüyü araçtan indirebilmek için çaba sarf etti. Sağlık görevlilerinin müdahale etmesini istememesi üzerine, olay yerindeki polisler sürücüye alkol metre ile alkol testine tabi tuttular. Sürücünün 32 promil alkollü olduğunu tespit edilirken yasal işlem başlatıldı.

Olası bir ölümlü kazayı önleyen çarpılan tırın sürücüsü Rahmi Kabaca kazayla ilgili olarak “Ben normal seyir halindeyken bir ses geldi. Geldi vurdu, bereket savrulmadı. Sürükleyerek buraya, emniyet şeridine kadar getirdim. Full timede alkollü, kaç sürat yaptığını bende bilmiyorum” dedi.

Kaza yapan araçtan yola sızan yağlar karayolları ekiplerince temizlendi. Bir süre tek şeritten verilen araç trafiği normale döndü.

Video için alternatif link