TIR, traktöre, traktör BMW'ye çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Çerkezköy-İstanbul TEM Bağlantı Yolu'nda seyrederken, şerit değiştirmek isteyen traktöre, aynı yönden gelen TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle sol şeride savrulan traktör ve römork, aynı yönde seyreden BMW'nin üzerine düştü. Her 3 aracın da hurdaya döndüğü kazada, traktör sürücüsü hayatını kaybederken, yaralanan BMW sürücüsü de hastaneye kaldırıldı.

TIR, traktöre, traktör BMW'ye çarptı: 1 ölü 1 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy-İstanbul TEM Bağlantı Yolu’nda seyrederken, şerit değiştirmek isteyen traktöre, aynı yönden gelen TIR çarptı. Çarpmanın etkisiyle sol şeride savrulan traktör ve römork, aynı yönde seyreden BMW’nin üzerine düştü. Her 3 aracın da hurdaya döndüğü kazada, traktör sürücüsü hayatını kaybederken, yaralanan BMW sürücüsü de hastaneye kaldırıldı.


Kaza dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre:Çerkezköy yönünden İstanbul istikametinde seyreden S.K (46) yönetimindeki TIR, sol şeritten kendi şeridine kontrolsüz geçiş yapan traktörün römorkuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen traktör, aynı yönde seyreden BMW marka aracın önüne savruldu.

Almanya Plakalı BMW araçta bulunan 3 kişiden biri olan sürücü Oğuzhan K. yaralanırken, traktörün altında kalan traktör sürücüsü İsmet.K. ise (24) feci şekilde can verdi. Kazaya karışan traktör adeta paramparça olurken, BMW marka araç da hurdaya döndü. Öte yandan TIR sürücüsü S.K. olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alındı.