Trafik terörü bayramda boş durmadı

Ramazan Bayramı'nın 2.gününde ilçenin çeşitli mahallelerinde meydana gelen kazalarda 11 yaşında bir çocuk yaşamını yitirirken çok sayıda vatandaşımız yaralandı. İlçedeki hastanelerin acil servisleri en yoğun günlerinden biri yaşıyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Trafik terörü bayramda boş durmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün gece geç saatlerde D-100 karayolunda seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu özel otomobil Muratçeşme piknik alanının bulunduğu alana takla atarak uçtu. Kazada iki kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bugün Gümüşyaka Papatya mahallesinde meydana gelen kazada da karşıdan karşıya geçmeye çalışan 11 yaşındaki Murat Gürbüz, özel bir otonun çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Değirmenköy kavşağında meydana gelen kazada da dikkatsizlik ve aşırı hız sebebiyle iki özel araç çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Alipaşa yolu üzerinde meydana gelen kazada da iki özel araç kafa kafaya çarpıştı.3 kişinin yaralandığı kazada yaralılara ilk müdahaleler çevredeki fabrikada çalışanlardan tarafından yapıldı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldılar.