Yerle bir etti: 2 kişi yaralandı

Çerkezköy Atılım Beton kavşağı üzerinde meydana gelen trafik kazasında Silivri Elit Dans kulübü kurucu ve oyuncularından Günnur Sarı ve diğer araç sürücüsü yaralandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Yerle bir etti: 2 kişi yaralandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çerkezköy Atılım Beton kavşağı üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Meydana gelen kazada Çorlu yönünden Çerkezköy’e gelen bir kamyon, önünde duran bir otomobile çarptı. Kamyon çarpmanın etkisiyle yol ortasına devrilirken, otomobil kullanılamaz hale geldi. Çerkezköy Bakış - Çerkezköy Atılım Beton kavşağı üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

ATILIM BETON KAVŞAĞINDA MEYDANA GELDİ

Bu akşam saat 19.30 sularında meydana gelen trafik kazasına ilişkin edinilen bilgiye göre, Çorlu yönünden Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Seyhun Batur (30) idaresindeki 59 UC 526 plakalı kamyon, kırmızı ışıkta duran Türkay Uçar (22) idaresindeki 59 PJ 935 plakalı otomobile çarptı.


YOLA DEVRİLDİ

Çarpmanın ardından otomobil yaklaşık 10 metre sürüklenirken, kamyon ise önce trafik ışıklarını devirdi daha sonra da kendisi yol ortasına yan yattı. Kamyon şoförü Seyhun Batur ile kazaya karışan bir diğer aracın içinde bulunan  Günnur Sarı yaralanırken, yaralılara ilk müdahale Ambulans tarafından yapıldıktan sonra Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Günnur Sarı’nın ayakta tedavi edildiği öğrenildi.