Ak Parti Fener ve Kurfallı Mahallesindeydi

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Kurfallı ve Fener Mahallelerini ziyaret etti.

Ak Parti Fener ve Kurfallı Mahallesindeydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Kurfallı ve Fener Mahallelerini ziyaret etti. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Başkanlığında, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları yönetimi, belediye meclis üyeleri, köy komisyon üyeleri ve mahalle başkanları ile tam kadro olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde çat kapı ev ve esnaf ziyaretleri, kahvehane ziyaretleri, muhtarlık ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

BOZOĞLU ‘BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANINIZDAYIZ’

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Fener ve Kurfallı mahallelerinde bir araya geldiği vatandaşlarla birebir ilgilenerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. İBB 153 Yerinde Çözüm ekibinin de katıldığı ziyaretlerde vatandaşlar tarafından iletilen sorun ve taleplere anında müdahale edildi. Teşkilat mensupları ile gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Başkan Bozoğlu, ilçe teşkilatı olarak her perşembe günü iki mahalleye adeta çıkarma yaparak teşkilatın bütün kademeleri ile mahallede çalınmadık kapı bırakmadıklarını ifade ederek şu ifadelere yer verdi; “AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak düzenli bir şekilde her hafta iki mahallemizi programımıza alarak ziyaretler yapıyoruz. İlçe Kadın Kolları Başkanımız Ülkenur Büke başkanlığında ki kadın kollarımız çat kapı ev ziyaretleri ile ev hanımları ile bir araya geliyor, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Şafak Karabina başkanlığındaki gençlerimiz mahallelerimizde ki gençleri ziyaret ediyor. Belediye Meclis Üyelerimiz, Köy Komisyon Üyelerimiz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte bizlerde esnaflarımızı, kahvehanelerimizi ve muhtarlıklarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz.

Gittiğimiz her mahallemizde çok sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimiz her hafta rutin olarak devam edecek. Silivri’li hemşerilerimiz şunu çok iyi bilsinler ki; AK Parti teşkilatı bir gün ya da seçimden seçime değil, her gün yanınızda ve yanınızda olmaya devam edecek. Ben bir kez daha gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde bizlere kapıları ile beraber gönüllerini de açan bütün mahalle sakinlerimize, mahalle muhtarlarımıza, mahallelerimizin sorunlarına anında yanıt veren İBB 153 Yerinde Çözüm ekibimize ve bütün teşkilat mensuplarıma kıymetli çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.