Ak Parti İlçe Spor Komisyonu Hızlı Başladı

Silivri'de spora ve sporcuya destek amaçlı AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı bünyesinde kurulan İlçe Spor Komisyonu çalışmalarına başladı. Komisyon üyeleri Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve Silivri Spor Kulüp Başkanı Akgün Duru'yu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verip, kulüplerin sıkıntılarını dinledi.

Ak Parti İlçe Spor Komisyonu Hızlı Başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'de spora ve sporcuya destek amaçlı AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı bünyesinde kurulan İlçe Spor Komisyonu çalışmalarına başladı. Komisyon üyeleri Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve Silivri Spor Kulüp Başkanı Akgün Duru'yu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Silivri İlçe Spor Komisyon Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında  Silivri'de faaliyet gösteren Silivri Kulüpler Birliği ve Silivri Spor Kulübü ziyaret edildi.  İlçe Spor Komisyon Üyeleri Adnan Salmanlı, Abdülkadir Baldemir, Özgür Kurt, Hasan Türkyılmaz ve Rıza Atınç Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta ve Silivri Spor Kulüp Başkanı Akgün Duru'yu makamında ziyaret etti. Silivri'de spora ve sporcuya destek amaçlı kurulan komisyonun çalışmaları hakkında bilgi vererek, spor kulüplerinin sıkıntılarını dinleyip  istişarelerde bulundu.