Ak Partili Gençler Genç Girişimcileri Ziyaret Etti

AK Parti Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivrili genç girişimcileri işletmelerinde ziyaret etti.

Ak Partili Gençler Genç Girişimcileri Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar hakkında genç esnaflara bilgi veren Başkan Karabina Silivri’de gençlerin siyasete oldukça ilgili olduklarını ve Silivri’nin geleceği için gençlere çok iş düştüğünü ifade etti.

SİLİVRİ’NİN GELECEĞİ GENÇLERİN ELLERİNDE

Silivri’de faaliyet gösteren genç işletmelere yaptığı ziyaretlerde işletme sahipleri ile bir süre sohbet eden AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, gerçekleştirdikleri ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “AK Parti Silivri Gençlik Kolları olarak Silivri’mizde faaliyet gösteren genç esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizin amacı genç girişimci kardeşlerimizin Silivri’nin gelişmesi ve büyümesine yönelik fikir ve önerilerini dinlemekti. Gittiğimiz her dükkânda büyük bir ilgi ve samimiyetle karşılandık. Silivri’nin geleceğini ve büyürken nelere dikkat edilmesini konuştuk. Silivrili gençler siyasete çok ilgililer ve yakından takip ediyorlar. Silivri siyasetinde de daha çok genç siyasetçi olması görüşündeler. Bu da gösteriyor ki Silivri’nin geleceği gençlerimizin elinde olacak. AK Partimizin zaten bu önceliği gençlere tanıyor. Bizler de üzerimize düşeni yaparak daha güzel bir Silivri için daha çok çalışacağız. Bu vesile ile ziyaretlerimiz esnasında bizleri misafir eden bütün işletmeci kardeşlerimize kıymetli görüş ve önerileri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.