Bozoğlu, Havaalanı Açılış Heyecanını Paylaştı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, günde 2 bin uçağın iniş kalkış yapabileceği, 250 havayolu şirketine hizmet verecek olan, toplamda yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip olan dünyanın en büyük havalimanı unvanına sahip Yeni İstanbul Havalimanının açılış törenine katıldı.

Bozoğlu, Havaalanı Açılış Heyecanını Paylaştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın birçok ülkesinden en üst düzey katılımcıların da hazır bulunduğu görkemli açılışa Başkan Bozoğlu'na AK Parti Silivri Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina'da eşlik etti. Bozoğlu açılışta AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Nevzat Şatıroğlu ile de bir araya geldi.

TARİF EDİLEMEZ BİR HEYECAN İÇERİSİNDEYİZ

Açılışla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti’nin Mustafa Kemal Atatürk 'ün işaret ettiği muassır medeniyetler seviyesine bir adım daha yaklaştığını, Cumhuriyetimizin 95.inci yılında açılan dünyanın en'leri arasına giren Yeni İstanbul Havalimanı'nın açılışına şahitlik ederek kutlamanın heyecanı tarif dahi edilemez." ifadelerini kullandı.